luni, 30 ianuarie 2012

Doua filme romanesti ...

    Filmografia romaneasca este destul de variata si are in arhiva sa foarte multe filme. Cu totii am vazut clasicele filme facute dupa marii autorii ai literaturii romane, primele filme facute dupa revolutie, filme in care regizorii scoteau la iveala tot ceea ce nu putusera sa arate pana in 1989 si mult mai celebrele filme din anii 2000, facute de noul val de regizori, filme ce ne-au facut mandri ca suntem romani prin multitudinea de premii pe care le-au castigat la marile festivaluri europene.
   Insa azi m-am gandit sa vorbesc despre doua filmele romanesti care au avut indrazneala sa socheze opinia publica, filme in care regizorii au fortat nota, dand nastere la foarte multe polemici in jurul lor.

   Unul dintre filmele care au nascut polemici in perioada in care au aparut si care au ocat opinia publica la aceea vreme este "Cel mai iubit dintre pamanteni", in regia lui Serban Marinescu. Filmul a socat la vremea sa prin indrazneala de a folosi scenele de sex dintre doi barbati. Conform scenariului doi dintre cei mai mari actori ai Romaniei, Mircea Albulescu si Stefan Iordache, joaca rolul unor detinuti ce intretin raporturi sexuala, Stefan Iordache fiind violat in celula de catre Mircea Albulescu.
   Prin anul 2003, un alt film soca societatea romaneasca, insa in acelasi timp starnea curiozitatea spectatorilor, filmul bucurandu-se de destui de multi spectatori. Este vorba despre filmul "Dulcea sauna a mortii", film in care Eugenia Serban interpreteaza o scena de sex intr-o sauna alaturi de Irina Movila.
    Aceste doua filme sunt cele ce au dat startul scenelor de sex intre persoanele de acelasi sex. Dupa aceste filme scenele de sex s-au mai intalnit si in alte filme din cinematografia romaneasca, unul dintre cele mai celebre fiind "Legaturi bolnavicioase"
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Citeste si ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Spune NU drogurilor!

7 Seri Bucuresti

Metropotam

Adopta un catelus