luni, 9 ianuarie 2012

Inapoi in lumea povestilor ...

     Toate povestile copilariei incep cu "A fost odata ...", si cred ca tuturor oricat de mari am fi ne plac povestile ... ne plac povestile copilariei si uneori, cand ne apuca nostalgia vietii de copil, ni se face dor sa ne reintoarcem la cea mai frumoasa perioada a vietii noastre, cea cand naivitatea se impletea cu inocenta si decopeream lucruri noi, sa ne reintoarcem la copilarie.
    Acum cateva zile am vorbit aici despre seriale pe val in SUA si unul dintre serialele despre care vorbeam atunci este si Once upon a time, serial pe care m-am hotarat sa il urmaresc.

    Ca si gen serialul se incadreaza in categoria fantezie si chiar familie, iar firul narativ face legatura intre lumea povestilor din vremuri de mult apuse si lumea actuala, iar cel care face legatura intre Lumea basmelor si lumea noastra este Henry, un baietel de doar 11 ani ce are puterea de a vedea dincolo de aparente prin credinta lui, legand basmul de zilele noastra, actiunea avand loc in oraselul Storybrooke.



   Copilul vorbeste despre blestemul abatut asupra orasului in care traieste caci Regina s-a razbunat pe Alba ca Zapada, Scufita Rosie, Cenusareasa si alte peronaje de basm, personaje ce sunt tinute captive in lumea moderna. Singura persoana care le poate salva este vanatorul de recompense, fiica Albei ca Zapada si a lui Fat Frumos.



   Asadar daca va este dor de povestile copilariei va recomand cu caldura sa urmariti aceste serial, serial ce m-a vrajit inca din primele minute de vizionare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Citeste si ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Spune NU drogurilor!

7 Seri Bucuresti

Metropotam

Adopta un catelus