vineri, 16 septembrie 2011

Experiente sexuale in lumea virtuala

       Un fenomen foarte raspandit in ultima vreme este sexul virtual , sau cum mai este el cunoscut cybersexul . Indiferent ca faci sex cu un necunoscut , cu jumatatea ta aflata in alta zona sau pur si simplu din curiozitate , cyberexul este util , insa si periculos in acelasi timp ...
     Nu se poate da o definitie clara a sexului virtual sau a cybersex-ului ambii termeni fiind folositi , insa majoritatea definitilor includ conceptul conform caruia doua sau mai multe persoane schimba informatii digitale cu intentia de excitare sexuala .

    Cybersexul nu include numai vizionarea de materiale pornografice ci si schimbul de mesaje cu carecter explicit cu o alta persoana , vizionarea si expunerea in fata webcamurilor ( povestirea intimitatilor , atingerea in zone intime , folosirea jucariilor sexuale ) .
    Deoarece sexul virtual include si maturbarea este foarte importanta capacitatea participantilor de asi imagina cele scrise / povestite pentru a atinge un nivel maxim de excitare . Prin cybersex fiecare participant isi hraneste propriile fantezii sexuale caci in spatiul virtual poti fi cine vrei tu si cum vrei tu ... totul depinde de imaginatie ...
   In ultima vreme sexul virtual s-a dezvoltat atat de mult incat el poate fi intalnit si in Second Life , aici intalnindu-se inclusiv cupluri care s-au casatorit in spatiul virtual . Deasemenea s-au dezvoltat o multime de sit-uri de cybersex , poate cel mai cunoscut dintre ele fiind cam4 .
   Ca orice lucru din viata noastra si cybersexul are avantaje si dezavantaje . Printre avantajele sexului virtual putem mentiona satisfacerea diverselor dorinte sexuale fara a te expune riscurilor BTS-urilor sau a unei sarcini nedorite . Deasemenea sexul virtual iti pune imaginatia in miscare experimentand ganduri si emotii . Daca partenerii nu sunt unul langa altul , sexul virtual le permite continuarea vietii sexuale , poti intalni oameni ce au aceleasi dorinte si fantezii ca si tine si depui mai putin efort fata de legarea unei relatii in lumea reala . daca esti introvertit / introvertita in spatiul virtual iti poti lasa imaginatia in voie si poti fi "cine vrei tu sa fii"
   Un mare dezavantaj al cybersexului este faptul ca poti deveni dependent/dependenta ajungand pana la ruperea de lumea reala si nu ai siguranta cu cine vorbesti ...
   Daca esti implicat/implicata intr-o relatie si practici sexul virtual cu alta persoana poti fi acuzat/acuzata de infidelitate ? Ei bine se pare ca da , in ultima vreme adulterul pe internet devenind o cauza a divorturilor si a ruperii relatiilor de durata .
   Pana la urma intentia de a si sexual este una dintre trasaturile dinstinctive ale sexului virtual / cybersexului .
   Cati dintre voi ati facut sex virtual pana acum ?

Un comentariu:

  1. Coborarea realului in virtual ascunde multe capcane. Realul e palpabil, virtualul e prea ascuns.

    RăspundețiȘtergere

Citeste si ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Spune NU drogurilor!

7 Seri Bucuresti

Metropotam

Adopta un catelus