joi, 1 septembrie 2011

Noaptea Alba a Filmului Romanesc

          Si la acest inceput de toamna avem parte de un regal de filme romanesti ce va avea loc pe 16 septembrie 2011 , regal de filme grupat sub titlul de "Noaptea Alba a Filmului Romanesc".
        Dupa succesul din 2010 , organizatorii s-au gandit ca evenimentul sa se desfasoare in acest an  , simultan in 4 orase din Romania ( Bucuresti , Cluj-Napoca , Iasi si Timisoara ) astfel incat cat mai multi iubitori de film sa se bucure de regalul de film autohton .
     Conceptul are la baza ideile similare precum "Noaptea Alba a Bucurestiului" , "Noaptea Alba a Muzeelor" , "Noaptea Alba a Galeriilor" , idei ce s-au bucurat de un real succes , si isi propune sa ofere cinefililor o noaptea in compania a cat mai multe filme romanesti , din toate genurile si toate generatiile de regizori .

   Cinefilii din capitala se vor putea bucura de 9 locatii unde vor putea viziona regalul cinematografic , in timp ce cei din Cluj au la dispozitie 2 cinematografe , iar cei din Timisoara si Iasi cate un cinematograf . Lista cinematografelor care fac parte din proiect o gasiti pe www.romfilmpromotion.ro .
    Dintre filmele programate spre vizionare amintim : Ursul , Aurora , Morgen , Eu cand vreau sa fluier , fluier , Felicia ,inainte de toate si lista continua .
   Evenimentul este organizat de "Asociatia pentru promovarea filmului romanesc" si "Centrul National al Cinematografiei" , iar intrarea va fi libera , in limita locurilor disponibile .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Citeste si ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Spune NU drogurilor!

7 Seri Bucuresti

Metropotam

Adopta un catelus