joi, 27 octombrie 2011

Tehnici de masturbare ...

        Acum ceva vreme vorbeam despre autosatisfacere , si tot stand eu asa si  gandindu-ma mi-am spus de ce sa nu vorbesc putin si despre tehnici de masturbare, caci pentru orice barbat faptul ca partenera sau partenerul stie diferite tehnici de masturbare poate fi o mare placere , chiar si atunci cand faci sex in mod regulat, caci sa nu uitam masturbarea in cuplu poate fi o activitate placuta .
     Indiferent daca esti singur si mai mereu pe fuga, sau esti implicat intr-o relatie este bine sa inveti cateva tehnici de masturbat care iti vor aduce un orgasm rapid si placere maxima.

     Printre tehnicile de masturbare merita a amintim masturbarea cu pumnul strans, aceasta tehnica implicand folosirea palmei si a incheieturii in acelasi timp. Dupa ce ai aplicat lubrifiant, iti apuci penisul in asa fel incat degetul mare sa ajunga pana la nivelul parului pubian, iar intre degetul mare si cel aratator sa se formeze un inel de stramsoare. Vei executa micari de dute-vino de la baza penisului pana la cap, iar pentru a obtine placere maxima poti ingenuchia pe o suprafata tare si in timp ce te masturbezi iti mangai mangai capul penisului cu incheietura mainii stangi.
   O alta tehnica de masturbare poate fi facuta prin punerea mainii stangi la baza penisului astfel incat sa il cuprinzi intre palma si degetul mare. Aplica lubrifiant pe palma dreapta si pe penis si in timp ce restul degetelor vor masa testiculele, cu mana dreapta vei masa capul si corpul penisului cu miscari circulare de sus in jos.
   Este foarte important ca atunci cand te masturbezi sa nu uiti de testicule. In timp ce tii penisul in inelul format de degetul mare si cel aratator celelalte degete iti vor atinge testiculele, astfel incat testiculele vor fi masate cu mana.

2 comentarii:

  1. Dă şi tu o geană prin numere vechi ale revistei Hustler. O să afli cum se face laba cu îngheţată au cum să te masturbezi cu mobila perna sau jucăria preferată.

    RăspundețiȘtergere

Citeste si ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Spune NU drogurilor!

7 Seri Bucuresti

Metropotam

Adopta un catelus