luni, 31 octombrie 2011

Un inceput de saptamana frumos ...

     Azi dimineata am primit unul dintre cele mai frumoase complimente din ultima vreme ... de fapt daca stau sa ma gandesc este cam singurul din ultima vreme ... si acel compliment suna cam asa " Tu esti diferit! Nu unic, dar diferit... "
   Multumesc pentru acest inceput de saptamana excelent !

3 comentarii:

  1. Felicitari pentru prietenii pe care ii ai, pentru ca ei vad partea plina a paharului, nu pe cea goala. Felcitari ca ai asemena persoane in jurul tau. Asta datorita tie !

    RăspundețiȘtergere
  2. Apropo. Sunt invidios pentru poza asta facuta de la inaltime, in Centrul Vechi. Ma bucur ca din aceasta poza, pot vedea : o bucata din Strada Lipscani, o bucata din B.N.R., cupola de la Palatul C.E.C., blocul turn de la Piata Natiunile Unite, dar si Palatul Parlamentului. Aceasta poza face cat o mie de cuvinte. Felicitari !

    RăspundețiȘtergere
  3. He he he ... da cred ca sunt norocos deoarece am in jurul meu numai oameni ok i de calitate ... nu stiu cat mult mi se datoreaza mie dar no ... e de bine ... in ceea ce provete poza da e una dintre cele mai frumoase poze si sunt foarte happy pentru ca am avut ocazia sa am oportunitatea de a o face de la aceea inaltime ... repet cu siguranta sunt un om norocos ...

    RăspundețiȘtergere

Citeste si ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Spune NU drogurilor!

7 Seri Bucuresti

Metropotam

Adopta un catelus