Street Style


  Si a fost Street Delivery 2012, a fost frumos, trei zile cu hisperi si super-hisperi, trei zile cu oameni de tot felul de la jandarmi la oameni cool, trei zile cu jandarmerie, implicare sociala, implicare culturala si nu in ultimul rand implicare politica. Au fost trei zile in care s-a putut 'respira libertate'. Ei bine in aceste trei zile am dat si eu o fuga sa fraternuzez cu oamenii de pe Arthur Verona si de ce nu sa surplind prin obiectivul camerei foto Street Delivery Style. Asadar iata ce a iesit. 
                                           Pentru ca tot a venit caldura m-am gandit ca ar fi o idee buna sa revin cu o noua sesiune de StreetStyle ...   Si pentru ca inca ma aflu in inima Transilvaniei, adica la Cluj Napoca m-am gandit sa revin cu o noua serie de street style.
 Ei bine zilele astea ma aflu la Cluj Napoca, pentru mine este prima oara cand ma aflu in acest oras si prima impresie este foarte placuta ... imi place arhitectura, orasul, imi plac oamenii. Din punct de vedere stilistic am constatat ca aici baietii sunt cei care incearca, si unii chiar reusesc, sa aibe un stil propriu, in timp ce fetele cam lasa de dorit ( parerea mea ). Asadar primul set de poze de "Street Style Cluj"
                                                     
   Pentru ca zilele trecute am  fost la Curtea de Arges am incercat sa surprind cate ceva din stilul strazi. Recunosca ca mi-a fost destul de greu , insa ceea ce am surprins ca cu obiectivul camerei foto este ceea ce mi s-a parut cat de cat mai interesant , caci in acel micut oras oamenii nu au un stil propriu si nici nu incearca sa fie ei insusi prin stilul pe care il aleg .

   


                                   * NOTA: Persoanele care se recunosc in poze, dar nu vor sa apara, sunt rugate sa trimita un mail la narcismadalin@gmail.com pentru a le fi scoasa poza de pe site.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Citeste si ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 Seri Bucuresti

Metropotam