sâmbătă, 14 ianuarie 2012

Tel-Aviv, orasul preferat de comunitatea LGBT in anul 2011

     Se pare ca cel mai gay oras al  anului 2011este capitala statului Israel, Tel-Aviv. Orasul Tel-Aviv a fost declarat cel mai gay oras al planetei in urma unui sondaj facut de sit-ul GayCities.
     ”Gay-capitala Orientului Apropriat este exotică și ospitalieră în stilul ei meditarenian, unde predomină atitudinea ”Așa e viața” – menționează portalul ce a publicat rezultate.

      Se pare ca pentru capitala statului Israel au votat 43% din respondenti, pe locul doi clasandu-se orasul New York pentru care au votat 14% dintre cei ce au participat la vot. Pe locul trei s-a clasat Toronto (7%), urmat de Sao Paulo, Madrid, Londra, New Orleans si Mexico City.
     Deasemena la categoria "Best NightLife" pe primul loc s-a clasat New York cu 32% din voturi, urmat de Londra, Madrid, Miami si Buenos Aires.
    Premiul "Best Pride" a fost adjudecat de catre parada ce a avut loc in San Francisco, urmata in ordinea voturilor exprimate de Sao Paulo, Toronto, Amsterdam si Atlanta.
   Premiul pentru "Best Food" a fost adjudecat de Paris, in timp ce premiul "Best Dressed" i s-a atribuit orasului New York.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Citeste si ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Spune NU drogurilor!

7 Seri Bucuresti

Metropotam

Adopta un catelus