joi, 26 ianuarie 2012

Tema de campanie electorala ... via Franta: pro sau contra casatoriilor intre persoanele de acelasi sex ...

    In Franta mai este putin si se da startul campaniei electorale, iar ca o noua tema a campaniei pentru prezidentiale se pare ca este casatoria intre persoanele de acelasi sex. In Franta casatoriile intre persoanele de acelasi sex sunt interzise, insa toata agitatia a pornit dupa ce cotidianul Liberation a anuntat posibilitatea inscrierii in programul prezidential a formatiunii lui Sarkozy, UMP.

    Desi pentru moment actualul presedinte nu si-a anuntat inca candidatura pentru un al doilea mandat, Sarkozy va trebui sa se hotareasca daca v a include sau nu casatoria persoanelor de acelasi sex in programul sau prezidential.
    Informatia a starnit detule controverse pe scena politica franceza, iar purtatorul de cuvant al guvernului a declarat ca actualul presedinte francez a fost intotdeauna impotriva casatoriilor intre persoanele de acelasi sex si ca intre timp acesta nu si-a schimbat parerea.
    Dar pana la urma ce nu face un candidat la cea mai inalta functie in stat, fie si numai pentru a atrage capital electoral ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Citeste si ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Spune NU drogurilor!

7 Seri Bucuresti

Metropotam

Adopta un catelus