luni, 2 ianuarie 2012

Curiozitati despre organul sexual masculin ...

  Ei bine dragilor se pare ca am intrat intr-un nou an, un an ce sper sa fie mai plin, un an in care eu sper sa fiu mai bun ... Dar despre ce imi doresc de la noul an sau ce m-ar bucura a se intample voi vorbi cu alta ocazie ...
   Dupa cum bine observati sexul este un subiect destul de important pe acest blog si ca atare si azi vom vorbi depre sex, mai exact vom vorbi despre unele dintre cele mai ciudate lucruri pe care nu le stim despre organul sexual masculin.

   Se pare ca la intrebarile unei reviste americane, mai multi specialisti au dat mai multe raspunsuri in ceea ce privete organul sexual masculin. De exemplu in urma studiilor intreprinse s-a ajuns la concluzia ca viteza de deplasare a spermei este de aproximativ 40 km./h. In cazul in care aveai intrebari daca penisul se poate rupe sau nu, ei bine afla ca da, penisul se poate rupe, insa nu te astepta sa auzi pocnituri sau mai stiu eu ce altceva,.
    Tinanad cont ca doar 6% dintre barbati achizitioneaza prezervative extra-large, acest fapt inseamna ca in  realitate nu toti tipii de pe diferite sit-uri de socializare ca isi pun dick-size xl sau xxl au intr-adevar aceasta marime :)).
   Acum ceva vreme faceam imreuna cu n iste prieteni o gluma destul de proasta despre cat de sanatos este bautul de lapte innainte de culcare :)), e bine se pare ca o lingurita de sperma contine doar 5 calorii, putin mai mult decat un Tic-Tac.
   Nu este un secret pentru nimeni ca fumatul este nesanatos pentru penis, deoarece arterele ce umplu cu sange penisul in timpul eractiei sunt blocate.
   Un barbat sanatos poate avea pana la 6 erectii pe zi, ce se intampla daca are mai outine sau mai multe?
   Aproximativ 30% din barbaţii de pe planetă sunt circumcişi.

   Un penis aflat în erecţie are nevoie de aproximativ două linguri de sânge. Penisul chiar gândeşte deoarece este controlat de către sistemul nervos. Aşa că nu îţi mai certa partenerul când are erecţii în cele mai nepotrivite momente. Nu este vina lui.  Orgasmul unui bărbat durează aproximativ 6 secunde;
    Un bărbat din 400 este suficient de flexibil încât îşi poate oferi singur sex oral. Voi cat de flexibili sunteti?

    Spermatozoizii ajung să supravieţuiască chiar şi până la 9 zile dacă ajung în interiorul corpului feminin.
   Curbele sunt ceva comun. Majoritatea penisurilor atârna fie către dreapta, fie către stânga. Destul de puţini bărbaţi au penisul drept.
    Bărbaţii homosexuali sunt mai dotaţi în ceea ce priveşte mărimea penisului decât bărbaţii heterosexuali, deci fetelor daca vreit senzatii tari in pat incercati a corupeti un tanar homsexual, sunt curios daca o sa si reusiti :P.
     Aspectul fizic influenţează calitatea spermei ... ooops ... deci daca nu aratam bine nici sperma noastra nu va fi de calitate.
   Bărbaţii sunt programati să... termine repede. Peste 85% din bărbaţi ejaculează în mai puţin de trei minute de la începerea actului sexual, in concluzie sa nu va mai plangeti ca partenerul termina mult prea repede, nu este vina lui ci pur si simplu aa este el programat.
   Fumatul micşorează penisul cu pâna la un centimetru.
   Bărbaţii pot avea erecţie chiar şi în momentul în care ridică greutăi sau...încearca să facă...treaba mare.
   Masturbarea este o practică sănătoasă pentru bărbaţi. Cu cât un bărbat este activ sexual mai mult, cu atât riscul de a dezvolta disfuncţii sexuale este mai scăzut.



  sursa: Libertatea.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Citeste si ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Spune NU drogurilor!

7 Seri Bucuresti

Metropotam

Adopta un catelus