vineri, 27 ianuarie 2012

Calatorie cu metroul platita printr-un simplu SMS


   Ce ai zice daca ai putea sa iti platesti calatoria cu metroul de pe telefonul mobil? Ei bine am o veste buna, se pare ca incepand cu data de 30 ianuarie 2012, clientii Orange vor putea sa achite la numarul 1700 calatoria cu metroul. Pretul unei calatorii va fi de 0,5 euro, in timp ce doua calatorii vor fi tarifate cu 0.9 euro. La cumpararea a 10 calatorii pretul va fi de 2,2 euro.

  “Accesul în staţie se va face prin apelarea gratuită a numărului 1700 şi apropierea receptorului telefonului de validatoarele special instalate. Telefonul va emite un semnal sonor care va fi interpretat de validator, stabilind în timp real dacă în contul clientului există călătorii valide şi permiţând accesul pe peron”, se arată într-un comunicat al Orange România.
   Trimitand un sms cu textul "INFO" la numarul 1700, clientul va putea afla  informaţii despre numărul călătoriilor rămase şi despre perioada de validitate.
   “Pentru soluţia de plată cu mobilul a călătoriei la metrou am început proiectul pilot în 2010. Acum serviciul aduce avantajul că poate fi accesat printr-un singur număr, uşor de reţinut, uşor de utilizat, prin apel telefonic şi SMS. Pe viitor, vom extinde serviciul de plată şi acces prin folosirea numărului scurt 1700 şi pentru alte planuri tarifare Metrorex, cum ar fi pentru abonamentele lunare”, a declarat Gabriela Voinea, Senior Product ManagerOrange România.
    În prima etapă, serviciul este disponibil în staţiile Gara de Nord, Victoriei, Universitate, Petrache Poenaru, Timpuri Noi, Grozăveşti şi Politehnica.
     Incepând cu 1 februarie clienţii Orange pot plăti prin SMS parcarea în zona amenajată la Ateneul Român din Bucureşti. Prin trimiterea unui SMS cu numărul de înmatriculare al maşinii la 7577, clienţii pot plăti o oră de parcare la tariful de 0,4 euro, la care se aplică TVA pentru abonaţii Orange. Serviciul va fi disponibil cu sprijinul Primăriei Bucureşti

sursa: Mediafax

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Citeste si ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Spune NU drogurilor!

7 Seri Bucuresti

Metropotam

Adopta un catelus