marți, 17 ianuarie 2012

Insotitori de zbor transsexuali

   PC Air, o companie aeriana din Asia a dat un anunt pentru a angaja insotitori de bord. Daca initial se dorea angajarea de barbati si femei, compania si-a schimbat hotararea in momentul in care a primit peste 100 de cereri de angajare de la transsexuali si travestiti.

  Presedintele companiei a declarat ca  PC Air lupta pentru egalitatea drepturilor si ca „interviurile cu transsexualii şi travestiţii au durat mai mult. Dacă nu angajez un însoţitor de bord bărbat este din cauza atitudinii, a felului în care merg sau zâmbesc.”
  Pregatirea pentru noii insotitori de bord este asemanatoare ca pregatirea pentru insotitorii barbati sau femei, singura deosebire fiind ca acestia trebuie să înveţe să vorbească şi să meargă ca o femeie şi să aibă atitudinea potrivită.
   Pana acum au fost angajati 4 transexuali alaturi de 19 femei si 7 barbati, iar de angajarea lor s-a ocupat personal presedintele companiei aeriene.


2 comentarii:

  1. Ok asta e ceva :) dar nu mă mira foarte tare. In Asia lucrurile stau altfel puțin. Mongoloizii nu pun atâta preț pe chestii ca identitate de gen sau orientare sexuală.

    RăspundețiȘtergere
  2. Se pare ca compania aeriana este din Thailanda, tara care nu ii discrimineaza pe membrii comunitatii LGBT, insa transsexualii nu sunt recunoscuti in acte ca si femei, ei aparand in acte ca si barbati

    RăspundețiȘtergere

Citeste si ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Spune NU drogurilor!

7 Seri Bucuresti

Metropotam

Adopta un catelus