luni, 9 ianuarie 2012

Sexy versus vulgar

      Foarte multi dintre noi pierdem mult timp si bani pentru a arata bine, insa nimeni nu ne poate spune exact care este diferenta dintre sexy si vulgar.
     Deoarece cei doi termeni se afla despartiti de o linie foarte subtire, nimeni nu ne ofera un ajutor prea mare in a stabili pana unde este "sexy" si unde incepe "vulgar", ceea ce face ca pana la urma ca majoritatea sa ne multumim cu ce putem avea.

    Exista o diferenta intre a aduce pe cineva acasa sa iti cunoasca parintii sau a introduce aceea persoana in cercul de prieteni si a ajunge cu cineva in pat, caci dupa cum am fost invatati de societate nu e bine sa luam in serios pe cineva cu o infatisare de slaba calitate, dar cum totpul tine de perceptie si cea mai vulgara persoana din lume poate arata ca cea mai inocenta persoana din lume daca stie sa se "ambaleze" bine.
    In opinia celor mai multi dintre noi, o persoana este considerata vulgara atunci cand nu are respect fata de sine (aici este o alta mare problema caci nu se stie sigur cine hotareste pana unde tine respectul fata de sine si unde se opreste acest respect). Conform multor teorii vulgar inseamna sa incerci prea mult, vulgar este prea expus; in timp ce sexi este considerat ca fiind natural, sexy este suficient.
    O persoana este considerata sexy daca este sofisticata, cu clasa sio inteligenta, ceea ce persoanele vulgare nu pot fi.
   Poti fi sexy si fara sa cheltui foarte multi bani, caci un look sexy este dat de atitudine, incredere, de veselie si de cat de usor este de abordat aceea persoana.
   Important este sa retinem ca nu hainele, machiajul, pantofii sau accesoriile ne fac sexy.
   Sa fii sexy vine din atitudine, aspect si dorinta. Dar cum "sexy versus vulgar" este o chestiune de gust totul tine de cum ne percem noi si de faptul ca noi sa ne simtim bine in pielea noastra.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Citeste si ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Spune NU drogurilor!

7 Seri Bucuresti

Metropotam

Adopta un catelus