vineri, 6 ianuarie 2012

Seriale pe val in SUA

   Toamna trecuta a venit pe micile ecrane din SUA cu o multime de seriale, unele netrecand de primul sezon sau finalizate chiar inainte de terminarea sezonului de toamna; insa sunt unele care au trecut de statutul "nascut talent,murit speranta" bucurandu-se de un real succes.
   Once upon a time e un amestec ciudat de serial de familie ce te binedispune instantaneu. Serialul este bine ancorat in lumea basmelor, povestea pornind de la un vanator de recompense la usa caruia bate fiul dat spre adoptie in urma cu 10 ani. Copilul vorbeste despre blestemul abatut asupra orasului in care traieste caci Regina Malefica s-a razbunat pe Alba ca Zapada, Scufita Rosie, Cenusareasa si alte peronaje de basm, personaje ce sunt tinute captive in lumea moderna. Singura persoana care le poate salva este vanatorul de recompense, fiica Albei ca Zapada si a lui Fat Frumos.



  2 Broke Girls este o poveste despre doua fete leftere:  Max si Caroline. Daca Max este cea care a muncit pe branci toata viata si este cinica, Caroline este cea vesela, fiind o fosta fata bogata ce a ramas falita datorita faptului ca tatal ei a delipidat milioane. Cele doua personaje sunt atat colege de munca, cat si colege de apartament planuind sa stanga bani pentru a-si deschide o afacere cu briose. Productia pulseaza atat prin dinamica celor doua, cat si prin personajele secundare, dar si prin faptul ca in spatele lui se afla creatorul unui alt serial cult Toul despre sex.


    Downton Abbey a pornit de la o miniserie britanica ce s-a bucurat de succes si datorita succesului de care s-a bucurat s-a transfoermat rapid intr-un serial drama de succes. Se pare ca si pana tanarul cuplu princiar britanic este un mare fan al serialului. In 2011 serialul a intrat in Cartea Recordurilor ca serialul cu cele mai bne cronici din lume. Actiunea are loc intre 1916-1919, cand o data cu primul razboi mondial casa contelui Grantham devine spital pentru raniti, fetele contelui devin asistente, iar servitorii si stapanii sunt trimisi pe front, loc sau nu.

 
  American horror story are ca pricipal atu pe creatorul sau, cel care a creat deja celebrele Glee si Prietenie pe muchie de cutit, plus ca fiecare episod se bucura de un filmulet nou de groaza in fiecare episod. Actiunea incepe in momentul in care Ben, Vivien si Violet cumpara o vila construita in anii '20, insa afla ca s-au mutat in "Casa crimei", casa in care de-a lungul anilor au fost ucise mai multe persoane. Datorita crimelor intamplate in casa sufletele celor morti sunt captive si nemultumite iar tu ca si privitor, in momentul in care realizezi acest lucru iti dai seama ca nu mai stii care dintre personaje sunt vii si care sunt decedate ... placerea este a ghici care.


    Hell on Wheels este un western ce suprapune doua povesti: cea a construirii primei cai ferate ce a unit vestul cu estul in 1860 si razbunarea planuita de fostul soldat confederat Cullen Bohannon impotriva celor care i-au violat si ucis sotia. Ajuns supraveghetor in orasul Hell on Wheels, Bohannon ii descopera pe ultimii membrii ai plutonului ce i-au ucis sotia. In oras fiecare are scopurile sale si fiecare trage pentru a si le indeplini, fie ca este vorba de razbunare sau frauda. Criticii au zis ca serialul este destul de serios si intunecat adresandu-se unui public masculin.

                              



sursa: TvMania
                                                                           
        

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Citeste si ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Spune NU drogurilor!

7 Seri Bucuresti

Metropotam

Adopta un catelus