miercuri, 1 februarie 2012

Din nou despre B'ESTFEST 2012

   Prin luna noiembrie scriam despre surprizele pe care le pregatesc organizatorii B'ESTFEST la festivalul de anul asta.
   Ei bine incepul lunii februarie vine cu noi vesti in ceea ce priveste B'ESTFEST, si anume noile nume confirmate. Asadar cei care confirma line-ul pentru fetivalul de anul asta sunt Garbage, Caro Emerald, Selah Sue, The Qemists, Mala Vita, Meshuggah si Obituary.

   Surprizele nu se opresc insa aici, cei care doresc sa isi achizitioneze abonamente, cu un discount de      -20%, pentru toata perioada festivalui o pot face in perioada 1 februarie - 15 martie,astfel incat doritorii isi pot procura bilete incepand cu data de 1 februarie atat online, pe MyTicket, cat si in reteaua magazinelor Diverta, la pret promotional, respectiv 215 lei pentru cele 3 zile de festival, iar pentru cei care doresc acces in camping la pretul abonamentului se adauga si un voucher de 10 lei. Dupa data de 15 martie abonamentele vor fi disponibile la pret intreg, respectiv 265 lei, la care se poate adauga voucherul de camping in valoare de 15 lei. Daca va v-eti hotara sa va achizitionati biletele in perioada evenimentului, acestea vor putea fi achizitionate si de la intrarea in spatiul de festival, la pretul de 285 lei, voucherul pastrandu-si aceeasi valoare. Dupa finalizarea programului pe zile, vor fi puse in vanzare si biletele de o zi, la pretul de 125 lei in early bird, respectiv 150 lei la intrare.
    Evenimentul va avea loc in zilele de 6, 7 si 8 iulie pe islazul comunei Tunari, si asa cum am mai zis si in trecut noutatea acestui an o reprezinta noua scena ce va fi dedicata in intregime muzicii rock.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Citeste si ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Spune NU drogurilor!

7 Seri Bucuresti

Metropotam

Adopta un catelus