vineri, 24 februarie 2012

Maryland, al optulea stat SUA ce recunoaste casatoriile intre persoanele de acelasi sex

    Maryland a devenit cel de al optulea stat american care recunoaste casatoriile intre persoanele de acelasi sex, dupa ce joi senatorii statului Maryland au aprobat un proiect de lege ce prevede legalizarea casatoriilor LGBT.
   Guvernatorul Martin O'Malley a declarat presei ca intentioneaza sa promulge legea, insa nu stie cu exactitate data la care se va intampla.

   In SUA casatoriile intre persoanele de acelasi sex mai sunt recunoscute in Iowa, New York, Washington, Massachusetts, Connecticut, New Hampshire şi Vermont.
Mai multi primari din diferite orase SUA au lansat o campanie de sustinere a casatoriilor intre persoanele de acelasi sex.
   Se pare ca, mai nou, si clasa politica romaneasca isi indreapta atentia asupra acestui subiect, intamplator sau nu ca 2012 este an electoral, presedintele Partidului Verde, Ovidiu Iane, cerand parlamentarilor ca si Roamania sa legalizeze casatoriile intre persoanele de acelasi sex, argumentand faptul ca tara noastra este printre putinele din Uniunea Europeana care nu permite personalor LGBT sa isi intemeieze o familie din punct de vedere legal.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Citeste si ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Spune NU drogurilor!

7 Seri Bucuresti

Metropotam

Adopta un catelus