vineri, 24 februarie 2012

Tu cati spermatozoizi ai in sperma?

    Te-ai gandit vre-odata cati spermatozoizi ai in sperma? Vrei sa afli cati "innotatori" sunt in sperma ta? Daca pana acum pentru a avea raspuns la aceasta intrebare trebuie sa mergi la medic penru a face tot felul de teste, ei bine se pare ca in SUA (din nou SUA) a aparut un test, recunoscut de doctori, pe care il poti face acasa si iti poti afla singur calitatea/cantitatea spermei.

    Testul costa aproximativ 30 de dolari, iar pentru a afla cantitatea/calitatea spermei sunt necesari cativa pasi  simpli si anume: mai intai ejaculati intr-un pahar/borcan si apoi asteptati cam 20 de minute; apoi puneti sperma in recipientul de test si adaugati solutia in sticla dupa care amestecati solutia si asteptati cam 2 minute si puneti 6 stropi (se recomanda folosirea pipetei) din sticluta in sonda de test. Dupa ce ati urmat primii pasi in aproximativ 7 minute veti stii cati spermatozoizi se afla in sperma voastra si cat de agili sunt.
  Pentru ca multi barbati se jeneaza sa mearga la teste medicale pentru a afla cantitatea de spermatozoizi din sperma se pare ca aceste teste se bucura de un real succes in SUA.
  Daca pe piata din Romania s-ar gasi un asemenea test ati avea probleme in achizitionarea si folosirea lui?


sursa: Libertatea
 



 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Citeste si ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Spune NU drogurilor!

7 Seri Bucuresti

Metropotam

Adopta un catelus