luni, 20 februarie 2012

Licitatie din lumea filmului

  Ce ai zice daca ai putea sa ai obiecte ale marilor actori romani ... Iti surade ideea? Daca da inceputul de saptamana vine cu o veste buna, fie ca esti fan al unui a dintre marii actori romani sau esti colectionar afla ca poti cumpara haine si accesorii ce au apartinut actorilor precum Maia Morgestern, Victor Rebengiuc sau Horatiu Malaele ...
   "Licitatia de Cinema Memorabila" este organizata de Casa Artmark si aduce in atentia colectionarilor sau fanilor obiecte, portrete, fotografii sau accesorii ale celor mai iubiti actori romani. Deasemenea poti achizitiona si piese de recuzita din filme sau piese de teatru.

   Vrei sa simti emotia de pe covorul rosu,  nimic mai simplu caci Victor Rebengiuc a oferit smokingul purtat in 1965 la Festivalul de la Cannes la premiera filmului "Padurea spanzuratilor" ... Horatiu Malaele este un alt actor celebru, iar prin anii '70-'80 era tot timpul insotit in aparitiile sale de ochelarii rotunzi, ochelari ce devenisera la fel de celebrii ca si maestrul ... acum ii poti avea tu pornind de la pretul de 250 euro. Radu Beligan este un corifeu al scenei romanesti si unul dintre cei mai cunoscuti actori ... daca ai minim 150 de euro poti achizitiona un papion ce a aparetinut maestrului dar vei avea parte si de un autograf al indragitului actor.
   Licitatia va avea loc pe 23 februarie 2012 la Hotel Palace Hilton, Sala Diplomat incepand cu ora 19.30.

sursa: Zile si Nopti

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Citeste si ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Spune NU drogurilor!

7 Seri Bucuresti

Metropotam

Adopta un catelus