miercuri, 30 martie 2011

Film de vazut ... ' Time to leave '

    Luni pe cand eram la job primesc un telefon de la Cristi ( GI ) care ma intreaba daca nu am chef sa ii fac o vizita si sa ne uitam la un alt film , un film frantuzesc din 2005 selectionat la Cannes la sectiune "Un certain regard " in acelasi an .
   In film este vorba despre un  fotograf gay de moda care intamplator afla ca are o tumoare maligna pe creier care il va ucide in curand . Desi doctorul sau il indeamana sa lupte pentru viata - urmand tratamentul cu citostatice - el refuza deorece sansele de supravietuire sunt mai mici de 5% , ascunzandu-si diagnosticul fata de familia sa si prieteni , testand toleranta celor care au grija de el .  In urma scurtei sederi cu bunica sa - careie ii spune despre boala caci ea este batrana si va muri in curand - vulnerabilitatea lui intalneste o inima mare si sfaturi bune .
  Intalnirea intamplatoare cu o chelnarita dintr-o cafenea de pe
marginea drumului are ca ezultat incheierea unei afaceri mai putin obisnuita ( chelnerita casatorita cu un barbat steril , isi doreste cu ardoare un copil si placadu-l ii propune o partida de sex in 3 - ea , fototgraful si sotul ei - in urma careai ea va ramane gravida ) , afacere pe care initial o refuza ... insa ulterior o accepta , chiar refacadu-si testamentul si lasandu-i copilului nenascut toata averea lui .


Filmul s-a bucurat bucurat de recenzii pozitive din partea criticilor avand un scor mediu de 67 puncte din 100
Mie mi-a placut filmul si daca vreti o seara relaxanta cred ca merita sa il vedeti .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Citeste si ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Spune NU drogurilor!

7 Seri Bucuresti

Metropotam

Adopta un catelus