vineri, 18 noiembrie 2011

Our Day Will Come ... Amy Winehouse Tribute

     Piesa care este primul extras de pe albumul postum al cantaretei, Lioness: Hidden Treasures, beneficiaza de un clip ce se vrea a fi un tribut artistei ce face parte din deja celebrul "Club 27"
   Lansata in anii '60 de catre Ruby & The Romantics cu o orchestratie ce te duce cu gandul la zona raggae, piesa a fost reinregistrata in 2002de catre Amy Winehouse.

  Dupa disparitia artistei, muzicieni ce au lucrat cu ea au decis sa asculte piese inregistrate cu ea inaintea lansari albumelor sale, cat si dupa sau inregistrari facute intre cele doua albume "Frank" si "Back to Blank", astfel nascandu-se ideea unui al treilea album, album postum ce va fi lansat pe 5 decembrie 2011 la Island Records, sau va putea fi pre-comandat si de pe iTunes.
   Albumul acesta se vrea a fi un testament al artistei, si va contine versiuni nemaiauzite ale hit-urilor artistei, cateva coveruri si chiar cateva compozitii proprii nemaiauzite ale lui Amy Winehouse.


2 comentarii:

  1. mi se pare o idee foarte buna. cu siguranta se va simti lipsa lui amy in muzica (sau mai bine zis deja se simte!), iar acest album in opinia mea e binevenit.

    Costin M.

    RăspundețiȘtergere
  2. ai mare dreptate Cosmin ... sunt total de acord cu tine ... si apropo bine ai venit in blogroll-ul meu :)

    RăspundețiȘtergere

Citeste si ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Spune NU drogurilor!

7 Seri Bucuresti

Metropotam

Adopta un catelus