luni, 21 noiembrie 2011

Despre sex ... din nou ...

   Pentru ca am observat ca posturile despre sex se bucura de o mare popularitate, si pentru ca trebuie sa recunosc sexul este o parte importanta din viata mea si cu siguranta a tuturor azi m-am decis sa vorbim putin despre sexul practicat intr-un loc, mai mult sau mai putin, considerat neconventional.

   Pentru a condimenta viata de cuplu, si pentru ca viata ta sexuala de cuplu sa devina mult mai intereanta incearca sa schimbi locatia si varietatea activitatilor sexuale. Daca faci asta cu siguranta viata ta de cuplu va deveni mult mai solida si in acelasi timp te asiguri ca nu va interveni monotonia intre voi.
   Cati/Cate dintre voi ati facut sex la dush ... probabil ca unii ati incercat ... unii poate ca nu ... oricum alegerea este a voastra si cum unul dintre principiile mele de viata este ca trebuie sa incercam totul ca apoi sa putem discerne ce este bine si ce este rau pentru noi.
   In cazul in care ati hotarat sa aveti parte de o "partida fierbinte de sex" la dus nu uitati ca apa nu protejeaza impotriva bolilor cu transmitere sexuala, sau in cazul fetelor de o sarcina nedorita, si de aceea este recomandat sa nu uitati de folosirea prezervativului.
   Oare care este cel mai bun moment al zilei pentru a face sex la dus? Hmmm ... unii ar zice ca dimineata, inaintea inceperii unei lungi zile, altii ar zice ca cel mai bun moment este seara, cand dupa o zi lunga si oboitoare puteti "spala" impreuna tensiunea.
   Foarte important de stiut este faptul ca aveti nevoie de lubrifiant, caci datorita faptului ca apa spala toate fluidele corpului, totul va deveni mult mai greu.
   Si pentru ca tot sunteti la dus o parte importanta a partidei de sex este spalarea. Poti incepe prin ati spala partenerul/partenera cu gel de dus, pornind din zonele non-sexuale, si in timp ce continui sa ii masezi mainile, fata innaintezi incet spre gat, spate si piept ... apoi cobori incet spre zonele erogene.
  Nu uitati ca si la sexul sub dus preludiul este foarte important, si puteti face exact aceleasi lucruri care va plac si va stimuleaza, insa datorita faptului ca sunteti la dus trebuie sa aveti grija la pozitiile adoptate si pentru ca sunt mari sanse sa alunecati este foarte important sa aveti in baie bare sau diferite accesorii de care sa va prindeti.Cu siguranta va vor surprinde gesturile pe care le faceti datorita apei care curge peste voi ...
  Ca si pozitii sexuale puteti incerca doggy-aplcat/-a, pozitia dansatorului sau de ce nu pozitia bodyguard sau puteti improviza folosindu-va de imaginatie.
  Dupa ce ati avut parte de "sex fierbinte" puteti face si un dus relaxant

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Citeste si ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Spune NU drogurilor!

7 Seri Bucuresti

Metropotam

Adopta un catelus