joi, 24 noiembrie 2011

1 Decembrie, Ziua Mondiala Anti SIDA

   Mai este o saptamana si vine 1 Decembrie, zi care pentru unii are o insemnatate patriotica, ca de este "Ziua Nationala a Romaniei", in timp ce pentru altii este o zi ca oricare alta. Ei bine poate ca unii dintre voi nu stiat,insa aflati ca ziua de 1 decembrie mai are si o alta semnificatie si anume in acea zi este si "Ziua Mondiala Anti SIDA".
   Asadar pentru a sarbatori aceasta zi m-am gandit ca pana pe 1 decembrie sa scriu un post despre HIV/SIDA, posturi in care voi incerca sa vorbesc nu numai despre cum se tranmite HIV/SIDA ci si despre cum reactioneaza societatea romaneasca, va voi prezenta cateva poveti ale unor persoane care sunt nevoite sa traiasca cu aceasta boala si multe, multe alte lucruri.

 Pentru inceput va voi prezenta un eveniment ce are loc pe 29 noiembrie, un eveniment organizat de eu sunt tu?, de fapt este o invitatie ...
 

   "Fii alaturi de noi in lupta impotriva SIDA!

Vino la funda umana si la actiunea de distribuire de prezervative in Bucuresti!
Marti, 29 noiembrie, la ora 9.00, ne prindem intr-o funda umana si inaltam baloane rosii in direct la Neata cu Razvan si Dani!
Apoi mergem cu un autobuz inchiriat spre centrul orasului, unde impartim prezervative pe strada.
La final, fiecare primeste un insemn metalic cu fundita rosie anti SIDA, dintr-o campanie sprijinita de LL Cool J, Christina Aguilera, Cindy Crawford, si altii.
Ne intalnim marti dimineata intre ora 8.00 si 8.15 la fostul teatru Excelsior, Bdul Ion Mihalache nr. 174, statia de metro 1 Mai, chiar vizavi de benzinaria Agip.
Pentru informatii suplimentare, te rog suna la 0735700080, Bogdan.
ATENTIE!!! Evenimentul nu este specific gay, poate participa oricine.


Adresa:
Sector 1, judetul Bucuresti, Romania
Str. Ion Mihalache, 174, fostul teatru Excelsior, statia de metrou 1 Mai"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Citeste si ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Spune NU drogurilor!

7 Seri Bucuresti

Metropotam

Adopta un catelus