joi, 16 februarie 2012

Dadaca si casatoriile intre persoanele de acelasi sex

    Va mai aduceti aminte de serialul Dadaca ... Daca da, cu siguranta va veti aduce aminte si de protagonista serialului, cea cu rasul si vocea inconfundabila si anume de actrita Fran Drescher.
    Bun, acum ca memoria v-a readus-o in minte probabil ca va veti intreba ce legatura exista intre ea si casatoriile intre persoanele de acelasi sex ... ei bine se pare ca exista si anume faptul ca aceasta va putea oficia legal casatorii intre persoanele de acelasi sex ...
De fapt este vorba de un concurs initiat de actrita, concurs in urma caruia Fran Drescher are permisiunea de a uni trei cupluri homosexuale, ceea ce are menirea de a accentua importanta egalitatii intre cuplurile homosexuale si hererosexuale.
   "Sunt mândră să fiu cetăţean american şi admir lupta noastră constantă pentru libertate, justiţie şi egalitate pentru toţi. E de datoria noastră să recunoaştem că există nedreptate şi că putem schimba conştiinţa naţională astfel încât să corectăm acea nedreptate. Doar prin exemple putem continua să reprezentăm o strălucire de libertate pentru restul lumii. Asta e simplu, până la urmă, iubirea este iubire", a declarat actrita.
  Concursul are si o nota personala pentru actrita si anume faptul ca Fran Drescher a fost nevoita sa puna capat unui mariaj de 18 ani deoarece a aflat ca sotul ei era homosexual. In urma divortului cei doi soti au ramas in relatii bune, actrita implicandu-se in actiuni de intergrare in societate a persoanelor LGBT.


sursa: Click

Un comentariu:

  1. Woow...18 ani...e o chestie si asta, sa stai atata timp ascuns! Ma intreb ce fel de viata mai e si aia...

    RăspundețiȘtergere

Citeste si ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Spune NU drogurilor!

7 Seri Bucuresti

Metropotam

Adopta un catelus