vineri, 6 aprilie 2012

Bacha ... copii fara copilarie ...

   Prestigiosul cotidian Washington Posta prezentat in paginile sale un amplu reportaj despre un fenomen social ce are loc in Afganistan. Este vorba despre un reportaj in care barbati afgani folosesc copii, saraci sau orfani , pe post de sclavi sexuali. Desi unii dintre acesti barbati sunt casatoriti ei tot isi aleg cate un "bacha", asa cum sunt numiti acesti copii in societatea afgana.

   Uneori "bacha" nu sunt folositi doar pentru poftele carnale ale "stapanilor", ci sunt imbracati in rochii si fuste si pusi sa daneze pentru a-i satisface pe invitati. Pustii sunt nevoiti sa se supuna caci oricum nu au alta cale de ales.
   In 2010 armata americana a dat publicitatii un raport in care se face referire la faptul ca militarii afgani violeaza copii, insa nici o autoritate nu s-a sesizat in acest sens.Se pare ca nimeni nu face nimic deoarece, potrivit reprezentantilor organizatiilor pentru respectarea drepturilor omului, in aceasta "problema" sunt implicate persoane influente.
   Daca atunci cand sunt mici "bacha" sunt fericiti, dupa cum sustin ei, atunci cand vor deveni maturi situatia va sta cu totul altfel, caci dupa spusele unui "propietar de bacha":  "Când va avea barbă va fi deja matur şi nu o să mai am nevoie de el"










sursa: Libertatea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Citeste si ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Spune NU drogurilor!

7 Seri Bucuresti

Metropotam

Adopta un catelus