duminică, 1 aprilie 2012

Artisti internationali in Romania ... de la zvon la realitate ...

   Daca concertul Red Hot Chili Peppers din 31 august 2012 este o certitudine, saptamana asta a inceput cu o "stire bomba" si anume ca si romanii vor avea ocazia sa o vada live pe Lady GaGa. Dupa cum probabil ati citit pe mai toate site-urile vedeta va sustine in luna iulie concertul pe National Arena, fiind astfel prima vedeta internationala care inaugureaza Stadionul National. Insa sa revenim cu picioarele pe pamant si sa fim constienti ca pana acum totul este doar un zvon, nimeni din partea Primariei Capitalei sau vre-un mare organizator de concerte nu a confirmat informatia.

   Si daca tot vorbim de zvonuri se pare ca in presa au aparut diverse informatii conform carora Madonna ar fi interesata de un nou concert in Bucuresti si pentru asta staff-ul ei s-ar afla in discutii destul de avansate cu un important jucator de pe piata telefoniei mobile.
   Printre artistii internationali ce se pare ca vor concerta in Romania se mai afla Justin Bieber, Bruce Springsteen, Michael Buble, Coldplay, U2, Radiohead si nu ultima pe lista Rihanna, despre care se spune ca e posibil sa concerteze pe plaiurile mioritice undeva in preajma Craciunului.
   Pana una alta toate aceste nume nu fac decat sa fie cap de lista la bursa zvonurilor, ceea ce probabil este si o schema de marketing pentru diferite sit-uri sau organizatori de evenimente.
   Insa daca nu mai avem rabdare a mai asteptam marile star-uri putem merge sa le vedem live in capitalele europene, agentiile de turism de la noi oferind pachete destul de avantajoase pentru astfel de evenimente.













Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Citeste si ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Spune NU drogurilor!

7 Seri Bucuresti

Metropotam

Adopta un catelus