joi, 12 aprilie 2012

783 ... acum si de noapte ...

Vesti bune de la RATB, se pare ca de acum incolo vom putea ajunge si in miez de noapte spre si dinspre Aeroportul Henri Coanda, caci RATB s-a gandit ca linia 783 sa functioneze si pe timp de noapte. Mai jos aveti comunicatul de pe sit-ul RATB.


"Ca urmare a solicitărilor primite din partea călătorilor privind extinderea ofertei de transport public între Bucureşti şi Aeroportul Henri Coandă, începând cu data de 13.04.2012, linia expres 783 va avea program de circulaţie atât pe timp de zi cât şi pe timp de noapte.
            Pe timpul nopţii, autobuzele vor circula la intervale de 40 de minute, după un program de circulaţie care a fost configurat în funcţie de cererea de transport pe relaţia Aeroport Henri Coandă” şi de graficele de circulaţie ale liniilor de noapte.
            Traseul liniei expres 783 este următorul: Piaţa Unirii, Bd. I. C. Brătianu, Piaţa Universităţii, Bd. Nicolae Bălcescu, Bd. G-ral Gheorghe Magheru, Piaţa Romană, Bd. Lascăr Catargiu, Piaţa Victoriei, Bd. Aviatorilor, Arcul de Triumf, Piaţa Presei Libere, Şos. Bucureşti-Ploieşti, Aeroportul Henri Coandă.
Preţul unei călătorii pentru linia expres este de 3,5 lei." 


sursa: RATB

Un comentariu:

  1. Chiar este o veste buna . Utila si datatoare de sperante pentru cei ce au nevoie pentru a ajunge la aeroport fara sa apeleze la unii taximetristi .... ce incearca sa profite de pe urma celui interesat.

    RăspundețiȘtergere

Citeste si ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Spune NU drogurilor!

7 Seri Bucuresti

Metropotam

Adopta un catelus