duminică, 11 decembrie 2011

Un zambet pentru Alexandra! ... via www.doipedoi.com

    In perioada in care am fost la Cluj am cunoscut destul de multe persoane, una dintre ele este si Florin Mitre din Arad si care se ocupa de sit-ul 2/2. Ei bine pentru ca ne aflam in perioada sarbatorilor de iarna el ne propune sa o ajutam pe Alexandra. alexandra are niste probleme de sanatate si eu cred ca impreuna putem sa ii facem o bucurie Alexandrei.
   Asadar ma alatur campaniei de a o ajuta pe Alexandra si va propun sa incercam cu totii sa o ajutam. Ce ziceti, eu am incredere ca o sa reusim.
 
"Pentru majoritatea tinerilor, vârsta de 20 de ani este vârsta tuturor posibilităţilor, iar trecerea timpului înseamnă drumul spre maturitate şi împlinire. Pentru Alexandra Pert anii trecuţi înseamnă însă ani de suferinţă, iar fiecare zi din viaţă, un risc tot mai mare de agravare a bolii de care suferă. Alexandra suferă de Amiotrofie Spinală tip Kugelberg-Welander şi este imobilizată într-un fotoliu rulant de mai bine nouă ani. A fost diagnosticată cu această boală de la vârsta de un an şi jumă­tate. Amiotrofia spinală musculară este o boala neuro-degenerativă caracterizată"

Continuarea pe 2/2

2 comentarii:

Citeste si ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Spune NU drogurilor!

7 Seri Bucuresti

Metropotam

Adopta un catelus