duminică, 4 decembrie 2011

Un film ce a facut istorie ...

   Cati dintre voi care erati copii la inceputul anilor '90 duminica seara fugeati in casa pentru a vedea ce se intampla cu eroii vostri preferati din serialul cu care ati crescut. Il urati si iubeati pe JR in acelasi timp si il adulati pe Bobby sau o compatimeati pe Sue Ellen.
   Ei bine da e vorba despre "Dallas", serialul care ne facea week-endurile mult mai frumoase, si din cate imi aduc eu aminte la ora la care rula pe tv toti copii din fata blocului fugeau in casa ca sa nu rateze episodul ca dupa strada sa redevina din nou plina de copii, numai ca dupa ce reveneau aveau ca tema de discutii viata familiei Ewing.

   Ei bine deoarece serialul s-a bucurat de succes atat in SUA cat si in alte colturi ale planetei, mai marii postului TNT s-au gandit sa resurciteze franciza si ca urmare de anul viitor serialul va aparea pe ecranele din SUA si mai apoi daca nu va fi un esec pe ecranele oamenilor din intreaga lume. Noul "Dallas" nu are cale de mijloc, ori va fi un real succes, ori va fi un mega esec.
   Noul serial se va concentrata pe noua generatie Ewing, insa nu vor lipsi intrigile si dramele, de altfel o reteta verificata de producatorii de peste ocean atunci cand vine vorba de family drama movie.
    Patrick Duffy - Bobby Ewing, Larry Hagman - J.R. Ewing - şi Linda Gray - Sue Ellen Ewing sunt singurii actori din vechea garda ce au acceptat sa se alature noii serii, iar ca debutanti s-au alaturat distributiei Jordana Brewster ( a mai jucat in Furios si iute ) si Josh Henderson ( a mai jucat in Nevete disperate ).
   Mai jos aveti trailerul noului Dallas.Ce parere aveti va avea acelsi succes ca vechiul Dallas?


Un comentariu:

  1. Asa cum am promis, revin cu un compentariu aici. Si asta ppentru ca sunt fan al fenomenului "Dallas". Ai putea schimba titlul pentru ca este vorba de "un serial care a facut istorie" si nu un film. Un film a fost abia dupa 13 ani. Cat despre distributie, din vechea garda vor aparea si Charlene Tilton alias Lucy si Steve Kanaly alias Ray. Cam atat! Alte info mai gasiti pe imdb!

    RăspundețiȘtergere

Citeste si ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Spune NU drogurilor!

7 Seri Bucuresti

Metropotam

Adopta un catelus