vineri, 2 decembrie 2011

Pub like

    Ieri a fost 1 Decembrie, Ziua Nationala a Romaniei si Ziua Mondiala Anti SIDA, zi libera pentru majoritatea dintre noi si ca printr-o minune si pentru mine. Dupa cum am mai zis si cu alte ocazii am cam renuntat sa ma uit la televizor insa nu am renuntat si la internet, unii cunoscuti zicand chiar ca sunt dependent :), si tot uitandu-ma eu pe net dupa una, dupa alta, am descoperit un spot ce reuseste sa surprinda paradoxurile din Romania.
   De la lipsa investitiilor in cercertare si educatie pana la premiile castigate la concursurile de inventica, de la drumurile proaste si aglomerate din marile orase ale tarii pana la frumusetea Transfagarasanului si a Transalpinei, de la lipsa salilor de sport pana la performantele sportive de exceptie si tot asa ...
    Ei bine cautand pe internet informatii despre acest spot, am aflat ca spotul este facut de Publics Bucharest si ca a fost lansat chiar ieri si are ca tema experienta intensa ce o traiesti ca roman si este facuta la o marca de bere celebra din Romania.
    Mai jos va las sa urmariti spotul si sper sa va placa.


 

2 comentarii:

  1. Hai că-i tare. Au ştiut unde să „lovească“ posibilul client şi să aleagă vocea.

    RăspundețiȘtergere
  2. tu stii ca eu ma uit extrem de rar la tv, insa reclama asta mi se pare foarte tare ... si exact cum ai zis si tu au stiut exact unde sa puna punctul pe "i"

    RăspundețiȘtergere

Citeste si ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Spune NU drogurilor!

7 Seri Bucuresti

Metropotam

Adopta un catelus