miercuri, 5 octombrie 2011

iPhone 5 a devenit iPhone 4S

        Saptamana asta a inceput in forta ... un cutremur matinal ( pe care eu nu l-am simtit si tot nu am aflat cate grade a avut defapt ) , scandaluri mondene ( @Stefan Banica Jr. si infidelitatea sa - nedovedita dupa parerea mea ) , criza economica ( nici o zi fara criza ) si mult asteptarea lansare Apple ...  
        Si uite asa marti seara mai toate televizunile au alocat spatiu de emisie marii lansari a unui nou terminal iPhone , mai ales ca aceasta lansare era prima lansare care era facuta in prezenta lui Tim Cook , caci dupa cum bine se stie Steve Jobs s-a retras de la conducerea Apple din cauza unor probleme de sanatate .

    Desi toata lumea credea / spera ca cei de la Apple vor lansa noul model iPhone 5 , se pare ca aceta nu a fost lansat , in schimb a fost lansat un model mult imbunatatit al iPhone 4 , model botezat iPhone 4S  .
   Noul model de smarphone este mai subtire decat predecesorul sau si are un ecran mai mare . Deasemenea printre carecteristicile noului smartphone se numara aplicatia Siri care este o aplicatie vocala ce recunoate vocea utilizatorului  , telefonul putand spune cum este vremea sau chiar sa trimita sms-uri vocale . Noul procesor A5, dual core, e de doua ori mai puternic decat cel de pe iPhone 4 si are o viteza la partea grafica de 7 ori mai mare.  Va avea camera foto de 8 MP. Conexiunea wireless a fost imbunatatita. Bateria are o autonomie mai mare.  Limbile pe care le recunoaste noul iPhone sunt engleza, franceza si germana.
   Noul model de iPhone va avea preturi cuprinse intre 199$ si 399$ .
   La nivel mondial iPhone a inregistrat o crestere a livrarilor pentru acest tip de smartphone  , in timp ce rivalii de la Nokia au inregistrat  scaderi de aproximativ 30% , ceea ce i-a propulsat pe cei de la Apple pe primul loc in lume pe segmentul de smartphone .
   Lansarile de produse ale Apple sunt unele dintre cele mai asteptate evenimente , fiind urmarite de fani, investitori, presa si nu in ultimul rand concurenta .
  

     
 

Un comentariu:

  1. nu stiu de unde ai dat copy/paste la chestia asta, dar:

    "vocea" nu trimite sms-uri (vocale??? cum adica??) e o secretara, care-ti programeaza intalniri, muta date in agenda, iti aduce aminte sa-i iei gagicului cadou. pe scurt: asistent personal.

    nu se astepta nimeni la iphone 5, chiar nu s-a stiut exact ce e. daca o sa fie SI 4s si 5 sau doar unul dintre ele.

    nu a fost IN PREZENTA lui tim cook, ci chiar el A VORBIT despre iphone 4s, in calitate de nou CEO al apple.

    jobs e ok, din cate se stie, se pare ca transplantul de ficat de anul trecut i-a reusit foarte bine. s-a retras in plina glorie, dupa ce a dus compania acolo unde vroia.

    RăspundețiȘtergere

Citeste si ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Spune NU drogurilor!

7 Seri Bucuresti

Metropotam

Adopta un catelus