joi, 28 aprilie 2011

Din nou de prin ziare ...

              Tot rasfoind eu ziarele on-line mi-a atras atentia un articol din Libertatea , articol ce porneste de la un studiu facut de Ogi Ogas si Sai Gaddam .
             Studiul porneste de la urmarirea cuvintelor cautate de oameni pe internet si a avut ca scop sa descopere ce isi doresc femeile si barbatii in materie de sex si relatii amoroase .
             Astfel doamnele sunt interesante , surprindere sau nu , de tot ceea ce insemana amor intre doi barbati , fiind atrase de tot ceea ce insemana homosexualitate mai ales din punct de vedere a sentimentelor .


            Barbatii nu sunt atrasi de femeile slabute , ei fiind mai ales interesati de comportamentul unei femei mai in varsta atunci cand vine vorba de sex .Studiul mai arata ca atat barbatii heterosexuali cat si barbatii homosexuali sunt interesati de aceleasi parti ale corpului la partenerul de sex : sani , fund si picioare .
         Din punct de vedere pornografic femeile vor sa vada brutalitate , masochism , bdsm , s&m ; in timp ce barbatii sut atrasi de partidele de sex clasice , eventual mai multe femei care satisfac un singur barbat .




Sursa : Libertatea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Citeste si ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Spune NU drogurilor!

7 Seri Bucuresti

Metropotam

Adopta un catelus