miercuri, 21 martie 2012

Violat fara sa stie ...

   Din categoria asa ceva este greu de crezut, rasfoind ziarele on-line am gasit o stire in care un baiat se plange ca a fost victima unor abuzuri sexuale din partea unui coleg de colegiu si fratie, insa fara ca el (aka victima) sa aibe habar de acest lucru.
   Victima a povestit judecatorilor ca colegul sau Anthony Bertolone s-a fotografiat cu el in timpul unor acte sexuale neconsimtite, actele fiind neconsimtite deoarece el (aka victima) dormea in acest timp si nu a simtit nimic.
 Deasemenea victima a aflat intamplator de aceste fapte in urma vizionarii in mod accidental a unor poze si filmulete din laptopul agresorului.
   "A fost înspăimântător. M-am simţit de parcă nici nu am fost acolo. A fost un coşmar. Erau o groază de poze în care el îmi făcea sex oral, cât timp eu dormeam. Erau şi câteva înregistrări în care el mă spiona şi în care îmi mângâia penisul. Imagini foarte, foarte deranjante despre care habar n-am avut că există", a decalrat victima.
  Avocatii lui Bertolone au dat de inteles ca victima a consimtit toate aceste acte, iar Anthony a negat acuzatiile.
   Oare este posibil ca cineva sa iti faca sex oral si tu sa nu ai habar? Parerea mea este ca e cam greu de crezut asa ceva, decat poate daca presupusa victima era mort de beat sau era sub efectul altor substante ...
  Voi ce credeti?



sursa: Libertatea

Un comentariu:

Citeste si ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Spune NU drogurilor!

7 Seri Bucuresti

Metropotam

Adopta un catelus