marți, 6 martie 2012

Biserica se clatina ...

   Biserica se clatina ... si se clatina atat de rau incat nu stii daca e lovita de o tornada sau un cutremur ce o zguduie rau de tot. Dupa ce Biserica, fie ea Catolica sau Ortodoxa, a fost in ultima vreme zguduita de tot felul de scandaluri sexuale se pare ca o noua teorie isi face loc si imparte societatea in doua.
   In urma descoperirilor despre locul in care se pare ca ar fi fost inmormantat Iisus, au luat nastere tot felul de teorii, teorii lansate de oamenii de stiinta.
  Astfel a luat nastere o noua teorie ce ii apartine unui teolog care profeseaza la Universitatea din Manchester si care se ocupa de studii asupra sexualitatii, doamna Susannah Cornwall. Cercetatoarea afirma ca Iisus ar fi fost hermafrodit, insa aceasta teorie nu se bazeaza decat pe probabilitatea datorata rezultatelor din resturile gasite, cercetatoarea afirmand ca teoria ei poate fi luata in considerare si chiar adevarata atata timp cat nu exista probe care sa ii demonteze concluzia.
  In urma acestei teorii caonforma careia Iisus ar fi avut atat organul sexual masculin, cat si pe cel feminin, cercetatoarea s-a ales cu un imens scandal directionat catre ea. Se pare ca Biserica s-a limitat doar la a spune "Blasfemie!".

sursa: Newz

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Citeste si ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Spune NU drogurilor!

7 Seri Bucuresti

Metropotam

Adopta un catelus