duminică, 4 martie 2012

VeDeTe si comunitatea LGBT

   Nu stiu daca este o moda sau nu, dar tot mai multe vedete internationale se declara sustinatori ai comunitatii LGBT, si cand spun acest lucru nu ma refer la faptul ca star-urile de peste ocean declara asemeni pseudo-vedetelor dambovitene ca au prieteni homosexuali ci din contra  fac lucruri concrete privind sustinerea celor ce au o alta orientare sexuala. Tot navigand pe internat, am gasit doua stiri cu unii dintre cei mai sexy barbati in viata de pe pamant cat si cu una dintre cele mai sexi femei ale planetei, stiri ce fac referire la actele de sustinere a persoanelor LGBT.

   Brad Pitt si George Clooney au acceptat sa joace intr-o piesa de teatru pentru comunitatea LGBT. Piesa de teatru "8" are la baza controversatul proiect legislativ din statul California, proiect ce face referire la regimul casatoriilor intre persoanele de acelasi sex, "Proposition 8". Proiectul este celebru deoarece datorita lui s-au anulat casatoriile intre persoanele de acelasi sex pe teritoriul Californiei.
   Incasări vor fi donate asociaţiei American Foundation for Equal Rights, o organizaţie ce militează pentru egalitatea în drepturi a tuturor persoanelor, indiferent de orientarea lor sexuală.
   Cei doi actori sunt cunoscuti ca si sustinatori ai personelor LGBT, Brad Pitt refuzand sa se casatoreasca innainte ca mariajul intre persoanele de acelasi sex sa fie declarat legal in toata lumea, iar George Clooney declarand ca nu va nega zvonurile privind sexualitatea lui deoarece acest fapt i-ar pune intr-o lumina proasta pe cei cu diferite orientari sexuale.
    Cea de a doua stire face referire la cantareata australiana Kylie Minogue ce a fost oaspetele de onoare a paradei LGBT Mardi Gras din Sidney. De astfel artista a sustinut un recital special la finalul paradei, declarand imediat dupa terminarea spectacolului pe pagina personala de Twitter: "A fost un show de dimensiuni epice". Tot in cadrul paradei artista a sarbatorit 25 de ani de cariera.
   Ca si alte vedeta, Kylie Minogue a atras simpatia comunitatii LGBT decalrandu-se o sustinatoare a cauzei lor. In incheirea show-ului, facand referire la legea australiana care interzice casatoria intre persoanele de acelsi sex, artista a declarat: "Cred că ar trebui să fie legalizate. Întotdeauna am spus că dragostea este dragoste. Sper că toate obstacolele din calea legalizării căsătoriilor vor dispărea în curând".
 



  

 sursa: Libertatea
            Gandul
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Citeste si ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Spune NU drogurilor!

7 Seri Bucuresti

Metropotam

Adopta un catelus