marți, 6 martie 2012

Apa care te face homosexual ...

   Si eu care credeam ca numai la Romanica avem parte de oameni atotstiutori care vin cu explicatii care mai decare mai halucinante privind diverse chestii cu care ne intalnim in mod mai mult sau mai putin frecvent. Ei bine nu esta asa,spre bucuria sau tristetea mea, si tot rasfoint eu pagina dupa pagina pe net am dat peste o stire halucinanta si funny in acelasi timp, si stirea nu este furnizata de vre-un conational de al nostru ...

   Se pare ca primarul orasului Huarmey din Peru a avertizat populatia ca "Apa poluată a crescut numărul homosexualilor din oraşul nostru !". Edilul urbei peruane afirma ca o substanta chimica ce diminueaza numarul hormonilor masculini a fost deversata in sursa de apa potabila a orasului. Edilul afirma ca daca nu se va reusi filtrarea apei, barbatii din Huarmey vor deveni homosexuali.
  "Dacă nu vom găsi rapid o soluţie, ne vom trezi cu aceeaşi situaţie ca în Tabalosos. Oricum procentajul homosexualilor este în continuă creştere!" a precizat oficialul.
   Pentru cei care nu stiu Tabalosos este un alt oras peruan, oras ce mai este cunoscut si ca Orasul Homosexualilor datorita majoritatii homosexuale a populatiei.
  In  schimb oamenii de stiinta il contrazic pe edilul sef din orasul peruan, declarand ca substanta chimica poate cauza cancer de oase, boli de sange, anemii dar in nici un caz nu ar putea avea legatura cu schimbarea orientarii sexuale.
   Asadar acestea fiind spuse recomandam Bisericii Ortodoxe Romane sa nu care cumva sa importe apa din Peru pentru sfintirea aghiasmei caci cine stie, dar poate ne transformam cu totii intru-un stat de homosexuali si astfel intram in Cartea Recordurilor ca tara cu cei mai multi homosexuali pe metru patrat :)

sursa: Antena 3

2 comentarii:

  1. Fara sens recomandarea catre BOR. E stiut faptul ca domnii in rochii negre sunt suficient de bine reprezentati in sfera gay, chiar daca ei nu o recunosc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Postul este putin ironic ... normal ca aceea recomandare catre BOR nu este decat o ironie ... ce se intampla in interiorul BOR este fix problema lor si sincer nu ma prea intereseaza ... la urma urmei stii foarte bine proberbul "fa ce spune popa, nu ce face popa" ....

      Ștergere

Citeste si ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Spune NU drogurilor!

7 Seri Bucuresti

Metropotam

Adopta un catelus