miercuri, 15 iunie 2011

Cum ajung la mare ...

      Ei pentru ca a cam venit vara , deci e vremea vacantelor m-am gandit sa va recomand cateva variante de ajuns la mare , unele sunt mai rapide , altele mai lungi ... voi aveti libertatea de a alege drumul care va va duce spre vacanta mult dorita ...

1 ) Bucuresti - Autostrada Soarelui A2 - Fetesti - Cernavoda - Medgidia - Murfatlar - Constanta

    
    Este drumul clasic de a ajunge la mare , insa de cele mai multe ori este si cel mai aglomerat . Sincer nu cred ca e cineva care sa nu fi mers la mare pe aceasta ruta . Aceasta varianta poate fi facuta atat cu masina personala sau cu autocarul . In drum spre mare puteti face un popas la Podgoria Murfatlar sau daca aveti noroc puteti vizita Bisericutele din Creta din aceeasi localitate ( eu am fost mereu ghinionist si le-am gasit inchise )



2 ) Bucuresti - Constanta

   Este varianta cu trenul , inca dureaza aproximativ 4 ore ,  4 ore si ceva dar ai avantajul ca poti avea prize si daca mergi cu internetul dupa tine s-ar putea sa nu iti dai seama cum a trecut timpul . pe de alta parte cei de la SNCFR au promis ca din vara se va ajunge la mare in maxim 2 ore si vor fi trenuri , pe toata durata sezonului , din ora in ora .

3 ) Bucuresti - Lehliu - Drajna - Fetesti - Cernavoda - Medgidia - Murfatlar - Constanta

   Este vechiul drum spre litoral , acela cu 2 benzi de circulatie ... precis multi dintre voi ati mers cu masina pe el ... mai ales ca ori de cate ori este inchisa circulatie pe A2 traficul este deviat pe acolo . V-eti ajunge la mare in 3 ore , maxim 4 ore

4 ) Bucuresti - Urziceni - Giurgeni - Harsova - Constanta
 
   Nu stiu exact calitatea drumului , dar tinand cont ca podul de peste ecluza de la Cernavoda este in curs de reabilitare este posibil ca circulatia autoturismelor de mare tonaj sa fie deviata pe acest traseu .

5 ) Bucuresti - Autostrada Soarelui A2 - Fetesti - Cernavoda - Medgidia - Valea Dacilor - Murfatlar - Constanta

   Este o recomandare daca vreti sa evitati blocajul care se face de obicei imediat ce iesiti de pe A2 .Calitatea drumului nu este tocmai buna , dar ocolirea nu dureaza mai mult de 20 minute . Must have la acest drum este ca puteti admira ( daca aveti noroc sa fie deschis ) Bisericutele din Creta de la Murfatlar sau sa faceti un mic popas in padurea de langa Murfatlar sau puteti face un mic ocol pentru a vizita Cetatea de la Adamclisi si Tropheum Traiani . ( cetatea erita vizitata )

  In speranta ca aceste variante va vor ajuta sper sa aveti o vacanta placuta oricare va fi destinatia aleasa de voi .

Un comentariu:

Citeste si ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Spune NU drogurilor!

7 Seri Bucuresti

Metropotam

Adopta un catelus