miercuri, 15 iunie 2011

Un mail amuzant ...

    He he he ... dupa cum am mai zis-o primesc pe mail diferite informatii de la diverse situri ... azi de exemplu am primit un mail in care sunt informat despre diferite curiozitati legate de  ... tatam ... sperma ...
    Si tot citind am aflat de exemplu ca s-au facut studii in urma carora s-a descoperit ca sperma actioneaza ca un antidepresiv pentru femei , inca nu a avut nimeni curiozitatea care e efectul asupra barbatilor . Exista cazuri izolate de alergie provocata de sperma sau un alt lucru important ( aviz celor care tin la silueta ) , sperma nu ingrasa ( contine intre 5 si 25 de calorii ) .

    Dar daca observati ca sperma partenerului vostru este decolorata este clar ca are probleme de sanatate , in timp ce daca distanta Bucuresti-Constanta ar fi parcursa de un automobil , care ipotetic vorbind ar merge pe baza de sperma , in aproximativ 5 ore ( viteza spermei ejaculate fiind de 45 km/h ) .Am mai aflat ca perioada de supravietuire a spematozoizilor in vagin este de maxim o saptamana si ca pe parcursul vietii , domnilor , ejaculam aproximativ 124 litri de sperma .
    Pentru cei care isi faceau griji ca in urma masturbarii excesive ar putea ramane fara sperma/spermatozoizi ; stati linistiti , cercetatorii ne informeaza ca , noi barbatii producem milioane de spematozoizi in fiecare zi , de unde rezulta ca cantitatea de sperma este inepuizabila .
    Insa cele mai tari chestii care mi-au dat de gandit au fost informatiile conform carora barbatii destepti produc cel mai bogat lichid in spermatozoizi si ... creme de la creme ... tineti-va bine ,  caci de acum incolo cand voi fi invitat la masa cu siguranta voi intreba gazda ce contine mancarea gatita  ... tadam ... sperma se poate folosi in prepararea mancarurilor , existand chiar si o carte pe aceasta tema ,"Natural Harvest - O colectie de retete pe baza de sperma" ("Natural Harvest - A Collection of Semen-Based Recipes").



  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Citeste si ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Spune NU drogurilor!

7 Seri Bucuresti

Metropotam

Adopta un catelus