joi, 14 iulie 2011

Transport de noapte in Bucuresti ( partea a II-a )

        Hey , vesti bune dinspre RATB , probabil ca unii dintre voi ati si citit despre acest fapt ... si anume ca in curand RATB ( mai exact incepand din noaptea de vineri spre sambata ) va introduce transportul nocturn in Bucuresti , astfel incat capitala noastra va face parte din randul marilor metropole europene ... ceea ce nu este un lucru rau ... este adevarat ca mai sunt multi pasi de facut dar cred ca merita sa semnalam price pas , fie el cat de mic , si sa ne bucuram ...
    Ceea ce stim in acest moment este faptul ca este vorba de 23 de linii de autobuz , care vor avea indicative de la N101 la N123 si va terminalul central va fi la Piata Unirii . Aceste linii vor face legatura intre zona centrala a Bucurestiului cu zonele periferice ale orasului .
Autobuzele vor circula in intervalul 23.00-06.00 astefel in intervalelele 23.00-01.00 , respectiv 05.00-06.00 din 30 in 30 de minute ; iar in intervalul 01.00-05.00 din ora in ora ( personal cred ca intervalul de 30 de minute intre curse era mult mai ok pentru calatori , dar cum traim intr-o societate capitalista probabil ca din punct de vedere economic nu ar fi fost rentabil ) .
    Pentru mai mule informatii privind noile linii de transport puteti accesa sit-ul RATB sau harta traseelor liniilor de noapte .
    Interesant este si care va fi reactia firmelor de taxi cu privire la introducerea liniilor nocturne ?
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Citeste si ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Spune NU drogurilor!

7 Seri Bucuresti

Metropotam

Adopta un catelus