joi, 6 iunie 2013

aNormal

 
   Ce este aNormal?  Cine hotareste?
    aNormalitatea nu tine oare de   gust, nu este o simpla eticheta?
   Personal nu cred ca exista aNormal, e vorba doar de o eticheta ... cui ii plac etichetele ... mie clar NU ...
   EU, TU, EI ... cu totii suntem unici, exista acel ceva ce ne diferentiaza ... Traim, zambim, iubim, uram, visam, avem sperante ... totul in mod diferit ... normal pentru noi, anormal pentru altii ...
   Prin ceea ce ne face normali sau anormali pentru cei din jurul nostru ... devenim speciali.
   Pentru unii oameni normal este sa se casatoreasca si sa faca copii, sa isi gaseasca un job si la batranete sa astepte pensia, sa nu iasa din rand cum s-ar spune. Normal este sinonim cu bun, iar anormal corespunde termenului rau. Pentru ei normalul este cheia spre o viata echilibrata, insa pentru unii acest echilibru devine plictisitor si atunci aleg alte variante ce le ofera adrenalina si experiente mult mai palpitante, cee ce pentru unii este aNormal.
    Normal sau anormal ... doar o eticheta, niste idei fixe. Fiecare om, ca si noi, este unic si nici unul dintre noi nu suntem la fel ... intr-adevar este posibil ca sa avem lucruri in comun si sa ne placa aceleasi chestii dar la baza suntem diferiti.
    Concluzia mea este ca nu avem nevoie de cineva care sa ne puna eticheta si ca nici noi nu ar trebui sa facem acest lucru cu alte persoane ... cel mai bine ar fi sa ne definim singuri aNormalitatea si sa o acceptam pe a celorlalti atata timp cat aNormalitatea lor nu ne afecteaza. De ce? Raspunsul este doar unul si anume aNormalitatea acceptata universal nu exista.
  
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Citeste si ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Spune NU drogurilor!

7 Seri Bucuresti

Metropotam

Adopta un catelus