miercuri, 7 septembrie 2011

Un nou tip de relatie ...

      Din cele mai vechi timpuri omenirea isi pune intrebarea daca un barbat si o femeie pot fi prieteni ... si asa de-a lungul timpului relatiile dintre barbat si femeia s-au tot dezvoltat  ajungand in momentul de fata la un nou tip de relatie ... prietenia cu beneficii ...
     Pentru persoanele care au o problema in a se implica intr-o relatie , acest tip de relatie este relatia perfecta ,  atata timp cat cei doi se pot bucura de vacante , iesit in oras , rasete , sex ... dar totul fara atasament emotional .

    Se pare ca in ultima vreme acest tip de relatie nu mai este un subiect tabu , din contra devenind chiar un mod de viata  , partenerii uni astfel de relatii bucurandu-se nu doar de compania cuiva ci si de sex regulat .
     Insa ce se intampla atunci cand apar sentimente de atasament , posesiune sau chiar gelozie ... hmmm ... cu siguranta totul se poate transforma intr-un dezastru , dar pentru a nu se ajunge la acest deznodamant , specialistii recomanda ca ambii parteneri trebuie sa fie de acord ca relatia bazata pe sex nu se va transforma intr-o relatie adevarata , ambii parteneri avand voie sa se intalneasca si cu alte persoane netrebuind sa dea explicatii pentru viata lor privata .
    Atat barbatii cat si femeile privesc diferit sexul , caci daca pentru barbati a face sex fara a se implica si  fara alte complicatii este de cele mai multe ori un mod de viata ( zic specialistii ) , la femei lucrurile stau putin altfel , femeilor facadu-le placere sa se stie dorite , acest fapt dandu-le sentimentul ca sunt puternice , insa dupa sex apar incertitudinile , insecuritatile , ceea ce demonstreaza - si din nou zic specialistii - ca femeile nu sunt programate genetic sa faca sex fara sa le pese .
     Dar daca intr-o astfel de relatie sunt implicate persoane de acelasi sex ... oare cum ar functiona o astfel de relatie ? Partenerii s-ar implica emotional mai mult decat au stabilit initial ... ?
   Pana la urma o astfel de relatie de prietenie are aceleasi implicatii atat daca in cazul relatiilor cu parteneri de sex diferit , cat si in cazul in care partenerii au acelasi sex .
    Voi ce parere aveti despre acest tip de relatie ? Credeti ca ati rezista intr-o astfel de relatie ?
   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Citeste si ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Spune NU drogurilor!

7 Seri Bucuresti

Metropotam

Adopta un catelus