vineri, 15 iulie 2011

Din lumea medicala ... despre gonoreea ...

     Tot citind ziarele , cum fac in fiecare dimineata , mi-a atras atentia un articol din Libertatea , articol ce face referire la un nou avertisment privitor la infectia cu gonoreea .
    Se pare ca cercetatorii au descoperit o noua forma a acestei infectiuni , forma care rezistă la orice antibiotic și au avertizat că simpla infecție se poate transforma într-o ameninţare globală pentru sănătatea publică.
   Noua forma a fost descoperita in Japonia si a fost denumita H041 . Se pare ca cercetatorii fac tot felul de teste pentru a se gasi o cale ca noua tulpina de gonoreea sa fie combatuta .

   Dupa cum bine stim cu totii gonoreea este o boala cu transmitere sexuala , care se ia de obicei prin contact sexual neprotejat .  Este o infecție bacteriană a uretrei masculine și a uretrei feminine, colului uterin sau ambelor la femeie. Gonoreea poate afecta rectul, anusul, gâtul sau organele pelvine și rar conjunctiva .
   Asa ca dragilor oricat de mult va place sa faceti sex nu uitati ca de fiecare data , cand faceti sex ,  sa va protejati caci nimic nu este mai important decat voi ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Citeste si ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Spune NU drogurilor!

7 Seri Bucuresti

Metropotam

Adopta un catelus